sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tervetuloa!

Olet saapunut Marjo Hakalan Portfolioon.
Täältä löydät kuvia tähän astisista maskeerauksistani ja meikkauksistani. Toivottavasti tykkäät täällä olemisestasi ja inspiroidut meikkaamaan!

Kuka on Maano?
Sehän olen minä. Tällä lempinimellä esittäydyn ympäri internettiä. Teen YouTube videoita nimellä MaanoMeikkaa ja sieltä löytääkin kaikenlaisia tutorialeja, enimmäkseen meikkaukseen/maskeeraukseen liittyen. Kantsii tsekata ;)

Kuinka kauan olet meikannut/maskeerannut?
Ensimmäiset askeleet meikkaukseen otin lukion 2 tai 3 luokalla. Aloitin perus kauneusmeikeillä ja olin enemmänkin kiinnostunut valokuvauksesta. Harrasti tuolloin tanssia jolloin olin hieman kaikkea: tanssija,valokuvaaja,meikkaaja...

Vapaa-ajalla pelleiltiin serkun kanssa valokuvaillen ja halusin panostaa niihin meikeillä. Aloin 2010 vuonna tekemään kuvatutorialeja silloisessa blogissani ja ihmiset tuntuivat tykkäävän. Siitä se videoiden teko sitten lähti.
Lukion jälkeen kävin 2 vuotisen kosmetologi koulutuksen ja sen ansiosta pääsin myös osallistumaan Maskeerauksen SM kisoihin, opiskelija kategoriaan. Tämä oli "ensi kosketukseni" maskeeraukseen, jollei halloween videoita lasketa mukaan. Onni potkaisi ja voitin kisat. En olisi voinut edes unissani kuvitella näin käyvän.

Tällä hetkellä uusin kouluttautumiseni oli Koulutus-Centerin Makeup Artist Academy linjalla. Valmistuin sieltä maskeeraja-meikkaajaksi ja tuli opiskeluaikana osallistuttua Hair&Beauty meikkikilpailuunkin. Sieltä tuli kuin tulikin 3 sija!

Koulutukset
+ Ylioppilas Akaan Toijalan lukiosta 2009
+ Valmistunut Valkeakosken Ammatti- ja Aikuisopistosta Kosmetologiksi 2012
+ Kosmetologi koulussa käydyt kurssit: Erikoisehostus,Kauneusmeikit, Lisäkeet & Peruukit.
+ Aloitin opiskelut Koulutus Centerin Make Up Artist Academyssä 9.9.2013
 ja valmistuin 9.5.2014 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti